expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Berita Skilling

Skilling memenangi 'Platform Dagangan Forex Terbaik'

forex award

Skilling memenangi 'Platform Dagangan Forex Terbaik'

Skilling telah dianugerahkan Platform Dagangan Forex Terbaik pada Anugerah Forex Global 2022 - Runcit tahun ini untuk setiap wilayah berikut: Eropah, LATAM, Global. Anugerah Forex Global meraikan mereka yang berinovasi dan memecahkan sempadan dalam bidang masing-masing, menonjolkan broker terkemuka dari seluruh dunia.

Mike Boydell, Pengarah Holiston Media, mengulas:

“Syabas kepada setiap pemenang tahun ini. Mereka telah membuktikan mereka berada di puncak permainan mereka dalam industri runcit forex global.”

Kami, di Skilling, ingin mengucapkan terima kasih kepada peniaga atas undian anda dan terus mempercayai kami. Kami bekerja tanpa jemu untuk menyediakan pelanggan kami perkhidmatan terbaik, peluang perdagangan dan platform. Platform Skilling Trader kami sendiri telah dibangunkan dengan teliti oleh pakar untuk memenuhi keperluan pedagang pemula dan lanjutan. Itulah sebabnya kami berbesar hati menerima anugerah Platform Dagangan Forex Terbaik ini yang mengesahkan kerja keras kami, menjadikan kami semua lebih teruja untuk masa hadapan.

Ketahui lebih lanjut tentang anugerah dan pemenang di https://www.globalforexawards.com

Terima kasih kerana mempertimbangkan Skilling!

Anda akan melawat: https://skilling.com/row/ yang dikendalikan oleh Skilling (Seychelles) Ltd, di bawah Lesen Perkhidmatan Kewangan Seychelles No: SD042. Sebelum membuka akaun, sila baca terma & syarat Sokongan Pelanggan Untuk sebarang pertanyaan.

Teruskan