expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Berita Skilling

Skilling meningkatkan leverage pada 29 instrumen terpilih kepada x1000

leverage help color icon vector. leverage help sign. isolated symbol illustration

Skilling teruja untuk mengumumkan bahawa bermula 20 Mac, kami akan meningkatkan leveraj daripada x500 kepada x1000 untuk beberapa simbol terpilih. Had leverage yang meningkat akan diturunkan kepada 500:1 pada hari Jumaat pukul 12 CET hingga Isnin, berkuat kuasa dari Isnin 9 CET hingga Jumaat 12 CET. Setiap Isnin pada 9 CET, leverage akan kembali kepada 1000:1. Perubahan ini bertujuan untuk menyediakan pelanggan kami dengan lebih fleksibiliti dan meningkatkan pengalaman dagangan mereka.

Leveraj meningkat akan ditawarkan pada mata wang dan indeks dagangan teratas yang dipilih dengan teliti. Simbol yang akan terjejas adalah seperti berikut:

Pasangan Forex: EURUSD, NZDJPY, EURGBP, AUDNZD, USDCAD, EURNZD, GBPCAD, GBPNZD, EURCAD, NZDUSD, EURJPY, AUDUSD, AUDJPY, GBPUSD, AUDCAD, GBPJPY, GBPAUD, EURAUD, USDJPY, NZDCAD, CADJPY.

Alami platform pemenang anugerah Skilling

Cuba mana-mana platform dagangan Skilling pada peranti pilihan anda merentas web, android atau iOS.

Daftar

Indeks: France 40, EU Stocks 50, UK 100, DOWJONES 30, US100, SPX500, Australia 200, dan Germany 40.

Pelanggan tidak perlu mengambil sebarang tindakan untuk mendapat manfaat daripada perubahan ini. Ia akan tersedia secara automatik dalam platform dagangan bermula Isnin ini, 20 Mac hingga Jumaat 24hb, dan kemudian setiap minggu berikutnya untuk tempoh yang sama (Isnin - Jumaat).

Kami menasihati pelanggan kami untuk berhati-hati dan memastikan bahawa mereka mempunyai strategi perdagangan yang kukuh untuk beroperasi dengan leverage yang lebih tinggi ini.

Di Skilling, kami sentiasa berusaha untuk menyediakan pelanggan kami pengalaman dagangan terbaik yang mungkin. Peningkatan dalam leverage ini hanyalah satu contoh komitmen kami untuk memenuhi keperluan pedagang kami yang semakin berkembang.

Terima kasih kerana mempertimbangkan Skilling!

Anda akan melawat: https://skilling.com/row/ yang dikendalikan oleh Skilling (Seychelles) Ltd, di bawah Lesen Perkhidmatan Kewangan Seychelles No: SD042. Sebelum membuka akaun, sila baca terma & syarat Sokongan Pelanggan Untuk sebarang pertanyaan.

Teruskan